Apartamente

Apartamente de Lux în Eforie Nord cu Dotări Superioare

Bine ați venit la Samali Residence, unde luxul și confortul se întâlnesc cu priveliștea spectaculoasă a mării și apropierea liniștitoare a lacului Techirghiol, cunoscut pentru proprietățile sale terapeutice. Descoperiți apartamentele noastre excepționale, cu două dormitoare și suprafețe generoase de 180 mp și 140 mp, fiecare amenajat cu mobilier modern și dotări de lux. Bucătăriile sunt complet utilate, iar livingurile generoase cu ferestre mari deschid perspective grandioase spre mare și lac. Fiecare apartament dispune de două băi elegante, una cu cabină de duș, iar cealalta cu cadă, garantând confort și intimitate. Pentru a vă asigura o ședere cât mai plăcută și confortabilă, apartamentele sunt echipate cu TV LCD, telefon, aer condiționat și finisaje de înaltă calitate. Alegeți Samali Residence pentru o experiență de cazare de neuitat, unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul și relaxarea dumneavoastră.

Apartament Standard

Descoperiți confortul și spațiul generos al apartamentului nostru de 140 mp. Proiectat cu grijă pentru o experiență de cazare de neegalat, apartamentul include un living spațios, două dormitoare primitoare, două băi elegante și un balcon cu priveliște. Este locul perfect pentru relaxare și confort. Apăsați pe butonul de mai jos pentru a explora detaliile.

Apartament Deluxe

Descoperiți eleganța și confortul apartamentului nostru de 180 mp, ideal pentru o ședere memorabilă. Cu un living spațios, două dormitoare pline de căldură, două băi complet echipate și un balcon unde vă puteți relaxa, acest apartament reprezintă combinația perfectă între stil și funcționalitate. Este spațiul ideal pentru a vă bucura de momente de neuitat.

Apartament Deluxe Seaview

Explorați spațiul amplu și rafinat al apartamentului nostru de 180 mp. Acesta oferă un living vast, două dormitoare confortabile, două băi moderne, și o terasă impresionantă cu vedere la mare. Ideal pentru cei care caută un amestec de lux și relaxare, apartamentul este gata să vă ofere o experiență de cazare inegalabilă. Aflați mai multe despre acest minunat refugiu.

Dotări Superioare Apartamente

OFERTE SPECIALE

Vacanta de Paste

Oferta Vacanta 1 Mai &Paste la Samali Residence (1-7 Mai 2024)

Vacanta de Rusalii

Oferta Vacanta Rusalii la Samali Residence (20 -25 Iunie 2024)

Pentru că apreciem loialitatea dumneavoastră, începând cu data de 08.05.2024 (în funcție de disponibilitate), la un sejur de minim 7 nopți vă oferim un discount adițional de 10% pentru orice tip de apartament.