Apartament Standard

Descoperiți confortul și spațiul generos al apartamentului nostru de 140 mp. Proiectat cu grijă pentru o experiență de cazare de neegalat, apartamentul include un living spațios, două dormitoare primitoare, două băi elegante și un balcon cu priveliște. Este locul perfect pentru relaxare și confort. Apăsați pe butonul de mai jos pentru a explora detaliile.

Prezentare

Descoperiți spațiul generos și confortul apartamentului STANDARD de 140 mp, ideal pentru familii sau grupuri de până la 5 adulți sau 4 adulți și 2 copii. Apartamentul este compus dintr-un living, două dormitoare, două băi și un balcon, fiecare spațiu fiind proiectat pentru confortul și relaxarea dumneavoastră.

Livingul este echipat cu toate facilitățile necesare unui sejur plăcut: un televizor LCD, aer condiționat, acces la internet wireless și prin cablu, o canapea extensibilă confortabilă, fotolii și o măsuță, creând un mediu ideal pentru relaxare și socializare.

Dormitoarele vă oferă un refugiu liniștit și confortabil, fiecare fiind dotat cu un pat matrimonial, aer condiționat și conexiune wireless la internet, garantând un somn odihnitor.

Bucătăria este complet utilată pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră culinare, incluzând un frigider, plită electrică și mașină de spălat rufe. În ceea ce privește băile, una este dotată cu o cabina de duș modernă, iar cealaltă dispune de o cadă relaxantă, oferindu-vă opțiuni pentru un confort maxim.

Apartamentul combină eleganța și funcționalitatea, fiind proiectat pentru a oferi o experiență de cazare excepțională pentru fiecare oaspete

Dotări

Apartament Standard

Descoperiți confortul și spațiul generos al apartamentului nostru de 137 mp. Proiectat cu grijă pentru o experiență de cazare de neegalat, apartamentul include un living spațios, două dormitoare primitoare, două băi elegante și un balcon cu priveliște. Este locul perfect pentru relaxare și confort. Apăsați pe butonul de mai jos pentru a explora detaliile.

Apartament Deluxe

Descoperiți eleganța și confortul apartamentului nostru de 180 mp, ideal pentru o ședere memorabilă. Cu un living spațios, două dormitoare pline de căldură, două băi complet echipate și un balcon unde vă puteți relaxa, acest apartament reprezintă combinația perfectă între stil și funcționalitate. Este spațiul ideal pentru a vă bucura de momente de neuitat.

Apartament Deluxe Seaview

Explorați spațiul amplu și rafinat al apartamentului nostru de 180 mp. Acesta oferă un living vast, două dormitoare confortabile, două băi moderne, și o terasă impresionantă cu vedere la mare. Ideal pentru cei care caută un amestec de lux și relaxare, apartamentul este gata să vă ofere o experiență de cazare inegalabilă. Aflați mai multe despre acest minunat refugiu.