Termeni & Condiții

Atentie: VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS, ÎNAINTE DE A FOLOSI SAU DE A OBŢINE ORICE MATERIALE, INFORMAŢII, PRODUSE SAU SERVICII prin intermediul website-ului samaliresidence.ro (“Site-ul”)

Site-ul este proprietatea S.C. SAMALI SHIPPING@TRADING SRL., cu sediul social in localitatea Eforie Nord, nr. 34, judetul Constanta, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului  sub nr. J13/971//2002, cod de inregistrare fiscala RO 14560512 (“Samali Residence”).

Acesti Termeni si Conditii se aplica in contextul navigarii pe Site, interactiunii sub orice forma cu acesta sau utilizarii in orice mod a continutului si functionalitatilor Site-ului, inclusiv in contextul efectuarii de rezervari si a achizitionarii serviciilor turistice prin intermediul Site-ului.

1. CONDITII DE UTILIZARE

Toti utilizatorii Site-ului  se obliga sa respecte prezentele Conditii pentru utilizarea Site-ului.

Acesti Termeni si Conditii stabilesc utilizarea Site-ului de Internet localizat la adresa https://samaliresidence.ro şi se aplica utilizatorilor, acţionând in nume propriu sau in numele altei persoane (denumit în continuare “utilizator”). Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, reţinerea, stocarea şi/sau utilizarea informațiilor și materialelor Site-ului, a serviciilor sau a funcţiilor oferite în sau de Site sau a conţinutului Site-ului, în orice modalitate, utilizatorul este de acord cu fiecare dintre Termenii si Condiţiile prezentate în continuare. Datele si informatiile sunt prezentate in Site numai in scopuri informative. Samali Residence isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului in orice moment si nu isi va asuma nicio raspundere in acest sens, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre utilizator daca va continua sa foloseasca Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor afisate pe Site.

Datele referitoare la alte societati sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand, la cererea acestora.

2. SCOPUL SI NEANGAJAREA RASPUNDERII

Site-ul şi materialele continute sunt furnizate de noi numai în scop informativ. Prin furnizarea acestor materiale, nu ne angajăm să furnizăm consultanţă de orice natură. Informaţia conţinută în Site se bazează pe surse considerate ca fiind exacte şi credibile, iar noi am efectuat demersuri rezonabile pentru a asigura corectitudinea informaţiilor prezentate pe Site.

3. COPYRIGHT

Intregul continut al Site-ului  reprezinta proprietatea Samali Residenceconform prevederilor legale in materia drepturilor de autor si drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Utilizarea neautorizata in orice mod a oricaror materiale de pe Site se pedepseste conform legislatiei aplicabile.

4. EFECTUAREA REZERVARILOR

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila. Site-ul si serviciile oferite de Site nu sunt destinate minorilor. Utilizatorii care nu indeplinsc aceste conditii nu pot utiliza Site-ul si serviciile oferite de Site.

De asemenea, utilizatorul garanteaza ca este autorizat in mod legal sa efectueze rezervarile de calatorie si/sau achizitiile fie pentru sine, fie pentru o alta persoana pentru care este autorizat sa actioneze. Utilizatorul poate utiliza acest Site numai pentru a face rezervari legitime si nu va utiliza acest Site in alte scopuri, inclusiv, dar fara a se limita la, pentru a face rezervari speculative, false sau frauduloase. Ne rezervam dreptul de a anula sau de a modifica rezervarile in cazul in care se dovedeste ca un client s-a implicat in activitati frauduloase sau nepotrivite sau in alte circumstante in care se pare ca rezervarile contin sau au rezultat dintr-o greseala sau eroare, sau dintr-o incercare de a eluda politicile, termenii sau conditiile Samali Residence.

Utilizarea excesiva sau abuziva a facilitatilor de rezervare de pe acest Site poate avea ca rezultat refuzul accesului utilizatorilor la aceste facilitati.

Rezervarile serviciilor, sub conditia confirmarii de catre Samali Residence, se efectueaza prin urmatoarele modalitati:

  • prin intermediul platformei de rezervari online din cadrul Site-ului, sectiunea REZERVA;
  • telefonic, prin apelarea numarului +40 746 055089, +40 341 171710;
  • prin intermediul adresei de e-mail: reservari@samali-residence.ro.

Pentru rezervarile telefonice, se pot solicita informatii suplimentare in vederea confirmarii rezervarii si a cerintelor specifice, cum ar fi : telefon, email, date de facturare, etc.

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Samali Residence acorda o importanta deosebita datelor cu caracter personal apartinand clientilor sau vizitatorilor sai. Din acest motiv, a pus la dispozitia utilizatorilor atat note de informare specifice, cat si o Politica de confidentialitate care trateaza particularitatile activitatilor de prelucrare a datelor in cadrul Samali Residence. Pentru mai multe informatii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa vizitati Politica de confidentialitate.

6. PROMOTIILE

Toate promotiile sunt supuse disponibilitatii si inventarului unitatilor noastre, Samali Residence isi rezerva dreptul sa schimbe, sa modifice sau sa anuleze promotiile in orice moment si fara niciun anunt in prealabil.

7. RASPUNDERE

Samali Residence nu este răspunzătoare pentru nici o eroare de natură tipografică, fotografică, tehnică sau legată de preţuri (incluzând, dar fără limitare la preţuri greşite ale hotelurilor), care apar listate pe Site-ul nostru. Samali Residence îşi rezervă dreptul de a face modificări, sau îmbunătăţiri ale Site-ului şi ale produselor sau programelor descrise în astfel de informaţii, în orice moment, fără vreo notificare prealabila.

Utilizatorul raspunde pentru orice daune produse Site-ului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

8. ACCES ŞI INTERFERENŢE

Utilizatorul nu va folosi nicio metodă de a copia Site-ul, conţinutul sau informaţiile conţinute de acesta fără consimţământul nostru prealabil oferit in scris. Utilizatoruleste de acord ca nu va folosi niciun aparat, program sau metodă care să interfereze ori să încerce să interfereze cu funcţionarea corectă a Site-ului sau a oricărei tranzacţii care se efectuează prin Site. Utilizatorul este de acord ca nu va copia, reproduce, altera, modifica sau prezenta în public orice element de conţinut al Site-ului fără consimţământul nostru prealabil oferit in scris.

9. LEGILE APLICABILE

Prezentele Termeni si Conditii sunt redactati in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei. Utilizatorul este de acord că orice acţiune în justiţie decurgând din sau în legătură cu prezentele Termeni si Conditii va fi solutionata de catre instanţele judecatoresti competente din România.

10. DATE SI INFORMATII DE CONTACT

Samali Residence publica pe Site datele sale de identificare complete si corecte, astfel incat contactarea sa de catre utilizator sa fie una facila.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate utilizatorului se va putea realiza prin mijloace de comunicare electronice, telefonic sau in orice alt mod de comunicare disponibil partilor, considerandu-se, astfel, ca utilizatorul consimte, la randul sau, la primirea notificarilor din partea Samali Residence in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Samali Residence isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, mai ales daca acestea sunt neintemeiate/abuzive/injurioase, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).

11. CLAUZE FINALE

Samali Residence nu va putea fi tinut responsabil pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul Site-ului.

Utilizatorul ar trebui sa viziteze aceasta pagina periodic, pentru a revedea Termenii si Conditiile. Anumite dispozitii din Termeni si Conditii pot fi modificate si, daca utilizatorul continua sa navigheze pe Site, navigarea in continuare presupune ca acesta este de acord cu regulile instituite prin prezentul document.